Voorpret
Door: DeBosjesinThailand
Blijf op de hoogte en volg Leonie
11 Juli 2012 | Nederland, Amsterdam
Met dit reisverslag gaan we eens iets nieuws proberen. Je moet tenslotte met je tijd meegaan:) Hiermee kunnen de familie en vrienden die geinteresseerd zijn meekijken en lezen over onze reis. Als het goed is krijgen jullie hier automatisch een mail van als ik er een nieuw verslag erop zet. Laat me maar even weten of dat klopt na deze voorzet. Nog bijna 4 dagen........
11 Juli 2012 - 18:33
Dolly:
Dit is echt lachen! mogen we toch mee op reis, maar dan anders:))
Ben benieuwd wat voor verhalen er allemaal gaan komen. Ergensis het wel jammer, want nu krijgen we waarschijnlijk geen dia-avond of???
Veel plezier in Thailand en ik ga jullie volgen vanaf hier!!
Liefs van Leah en Dolly -
13 Juli 2012 - 11:46
Ellenbeugel:
Leuk hoor goed idee. Ik ga jullie volgen.Wij vertrekken 2aug.voor 16 dagen rondreis en daarna nog 7 nachten in Hua-Hin. Kunnen wij ons ook lekker voorbereiden met jullie verhalen.
Groetjes Ellen (Dobbertje) -
13 Juli 2012 - 17:04
Leonie:
He Ellen, ja wij gaan ook drie weken, maar eindigen in Ko Samet. Ik zal proberen er regelmatig een verslagje op te zetten:-). Jullie ook alvast veel plezier! -
13 Juli 2012 - 18:48
Oom:
Nou dat wordt spannend. Wij wensen jullie een heel fijne vakantie en zijn benieuwd naar jullie ervaringen. Een leuk idee om een reisverslag te maken en zullen het dan ook met plezier lezen. Als ik een eerste verslag kijrg doe ik eerst mijn Thaise blouse aan om in de sfeer van het land te komen.
Doe voorzichtig en geniet vooral. groeten oom mede namens tante